Νέοι κινητήρες turbo για την Alfa Romeo - iefimerida.gr

Νέοι κινητήρες turbo για την Alfa Romeo

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πλάνα του ομίλου FCA (Fiat Chrysler Automobiles) περιλαμβάνουν την αναγέννηση της Alfa Romeo, προκειμένου να αποκτήσει την παλιά της λάμψη. Έτσι μέχρι και το 2018 θα παρουσιάσει συνολικά 8 νέα μοντέλα – δύο στη μικρή- μεσαία κατηγορία ως διαδόχους της Giulietta, δύο μεσαία, ένα στη μεγάλη κατηγορία, δύο SUV καθώς και ένα σούπερ σπορ. Αντίθετα δεν θα υπάρχει διάδοχη κατάσταση για τη Mito.

Προκειμένου οι παραπλανω προτάσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις θα υπάρχουν και νέοι κινητήρες. Φυσικά turbo, βενζίνης και πετρελαίου, 4 κύλινδροι και V6, με τον κορυφαίο να είναι 2.900 κυβικών και να αποδίδει 490 άλογα με τη βοήθεια 2 υπερ-συμπιεστών. Η βάση του είναι το αντίστοιχο σύνολο των 3.000 κυβικών της Maserati, o οποίος με τη σειρά του έχει εξελιχθεί από τη Ferrari.

Για τα πιο προσιτά μοντέλα θα υπάρχει ένας τετρακύλινδρος 2.000 κυβικών, με turbo και τεχνολογία MultiAir, που θα αποδίδει από 180 έως και 320 ίππους. Ο βασικός diesel θα είναι 2.200 κυβικών με 135 έως και 210 ίππους, ενώ ο top θα είναι V6 με 3.000 κυβικών, με 275 έως 340 ίππους και με προϋπηρεσία σε Jeep και Maserati.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ