Ολυμπιακός σε ΕΟΚ: «Ορίστε τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ» -Ολα δείχνουν ότι παίρνει το ματς στα χαρτιά - iefimerida.gr

Ολυμπιακός σε ΕΟΚ: «Ορίστε τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ» -Ολα δείχνουν ότι παίρνει το ματς στα χαρτιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια κίνηση που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά και θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ προχώρησε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων», ζητώντας από την ΕΟΚ να ορίσει αυτούς στον αγώνα της Δευτέρας με τον Δικέφαλο.

Έγγραφο στην ΕΟΚ με το οποίο ζητά να ορίσει ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Πυλαία τη προσεχή Δευτέρα απέστειλε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, μετά τη δικαίωση της ένστασής της στο ΑΣΕΑΔ. Η κίνηση αυτή ενισχύει τις πληροφορίες που θέλουν τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ να δικαιώνει την ένσταση της κατά του κύρους του αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αθλητικός Δικαστής, μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να επανεξεταστεί η καταγγελία για παράνομη είσοδο του τιμωρημένου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ και παρουσία υπεράριθμων οπαδών στο ΟΑΚΑ, δικαίωσε τη πλευρά των «ερυθρόλευκων», που κερδίζουν τη πρόκριση στα «χαρτιά» ,αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα έφεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ