Αλαλούμ: Μόλις σήμερα η Εισαγγελία έμαθε το όνομα του προσώπου που προσπάθησε να χρηματίσει τον Παύλο Χαϊκάλη

Τον σάλο που προκάλεσε η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη πως επιχείρησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακολούθησε ένα αλαλούμ για το αν κατονόμασε ή όχι το πρόσωπο, με την Εισαγγελία να υποστηρίζει πως μόλις σήμερα έμαθε το όνομα μέσω της Αστυνομίας.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε πως κατέθεσε όλα τα στοιχεία στην Εισαγγελία, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν είπε το όνομα του ανθρώπου. Πληροφορίες από την Εισαγγελία ανέφεραν πως, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις προς τον κ. Χαϊκάλη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση ποιος του προσέφερε χρήματα προκειμένου εκείνος να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως ο κ. Χαϊκάλης είπε το όνομα στην Ασφάλεια και όχι στον εισαγγελέα, πληροφορίες από την οποία επέμεναν πως είναι θολό το τοπίο, αφού ούτε από την πραγματογνωμοσύνη του υλικού προέκυψε κάτι.

Τελικά, λίγη ώρα μετά τις 11:00 έγινε γνωστό πως η Εισαγγελία ενημερώθηκε σήμερα από την Ασφάλεια για το όνομα του ανθρώπου που φέρεται να πλησίασε τον Παύλο Χαϊκάλη για να τον δωροδοκήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ