Ο Ψινάκης σχολιάζει την απουσία της Αντζελίνα Τζολί από την πρεμιέρα της ταινίας της στον Μαραθώνα [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ψινάκης σχολιάζει την απουσία της Αντζελίνα Τζολί από την πρεμιέρα της ταινίας της στον Μαραθώνα [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε ακουστεί εδώ και μερικές ημέρες ότι ο Ηλίας Ψινάκης προσπαθούσε να φέρει την Αντζελίνα Τζολί στον Μαραθώνα για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας Unbroken.

Μετά από διάφορα σχόλια η ταινία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στον Μαραθώνα και ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης φρόντισε να ενημερώσει τους «ακόλουθούς» του στο Twitter.

«Μια ανεμοβλογιά μας στέρησε την Αντζελίνα αλλά η πρεμιέρα του "ΑΛΥΓΙΣΤΟΥ" έγινε στον Μαραθωνα!!! Υπέροχο έργο..Μ...» έγραφε το tweet του Ηλία Ψινάκη, δημιουργώντας την αίσθηση πως ίσως η διάσημη ηθοποιός να ήταν στην Ελλάδα εάν δεν ασθενούσε.

Ο Ψινάκης σχολιάζει την απουσία της Αντζελίνα Τζολί από την πρεμιέρα της ταινίας της στον Μαραθώνα [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Την ασθένειά της δημοσιοποίησε η ίδια η Αντζελίνα Τζολί η οποία σε βίντεο στο youtube εμφανίστηκε με ένα λευκό μπλουζάκι, ελάχιστο μακιγιάζ και εμφανή τα σημάδια της ασθένειας.

«Θα μείνω στο σπίτι με φαγούρα, ενώ θα μου λείπετε όλοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω, γιατί αυτή η ταινία σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Αλλά έτσι είναι ζωή». Με τα σημάδια της ασθένειας στο πρόσωπό της, κοιτάζει χαμογελώντας την κάμερα και επαναλαμβάνει: «Δεν το πιστεύω»..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Ψινάκης Αντζελίνα Τζολί Unbroken
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ