«Η διγλωσσία δεν μας τιμά» - iefimerida.gr

«Η διγλωσσία δεν μας τιμά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά υπουργών «οι οποίοι, ενώ δείχνουν στα όργανα αλληλέγγυοι, στο παρασκήνιο και στους διαδρόμους βγάζουν μαχαίρια και αρχίζουν τα αλληλοκαρφώματα» αφήνει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

Αναφερόμενος στις έριδες που παρατηρούνται μεταξύ μελών του Υπουργικού Συμβουλίου δηλώνει ότι «αυτή η διγλωσσία δεν μας τιμά».
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο κ. Σκανδαλίδης κάνει λόγο για δύο τάσεις που συγκρούονται στην κυβέρνηση, τους μεταρρυθμιστές και τους ισορροπιστές, και τους συνιστά ψυχραιμία.

Ζητεί μείωση των έμμεσων φόρων και την «τροποποίηση των ευρωπαϊκών συνθηκών». Όταν ερωτάται τι πρέπει να τροποποιηθεί στις ευρωπαϊκές συνθήκες η απάντησή του είναι «τα πάντα»· από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ ως την ευχέρεια που έχει η Ευρώπη να τυπώνει το δικό της νόμισμα.

Ακόμη, επιτίθεται σε όλους αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω «για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της χώρας μας» και καλεί τους συναδέλφους του «να είναι έτοιμοι για οτιδήποτε», αφού βρισκόμαστε σε ρευστό πολιτικό τοπίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης διγλωσσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ