Κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα – Εχασε με 3-0 από τον ΠΑΣ - iefimerida.gr

Κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα – Εχασε με 3-0 από τον ΠΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Λίλα στο 26', του Κοροβέση στο 73' και του Μανιά στο 93' (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες μετά το γκολ!) ο ΠΑΣ Γιάννινα «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα και τον κέρδισε με 3-0 για την 15η αγωνιστική της Super League.

Πλέον, η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη μετά τις συνεχόμενες γκέλες μετά το διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού, έχει χάσει το μεγάλο προβάδισμα που είχε για τον τίτλο και βρίσκεται μόλις στο +1 από την ομάδα του Πειραιά.

Ένας ΠΑΟΚ με χτυπητές αδυναμίες και ανάγκη για ενίσχυση, γνώρισε τη δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια και νιώθει καυτή την ανάσα πλέον του Ολυμπιακού, με την ανάγκη για μεταγραφές πια να είναι τεράστια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Δικέφαλος δεν δημιούργησε ούτε σήμερα φάσεις, αφού απόντος του Ρατς, δεν πήρε επιθετικές βοήθειες από τα άκρα και απόντος του Τζιόλη οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δεν τροφοδοτήθηκαν με πάσες από τον άξονα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Τσάβες (87' Μανιάς), Κοροβέσης (84' Ντάσιος), Ίλιτς (62' Ακόστα)

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος (31' Ιτάνζ), Κίτσιου (67' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κάτσε, Γκολάσα, Σαλπιγγίδης, Περέιρα (77' Κουλούρης), Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Super League ήττα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ