22η Έκθεση Βιβλίου στη πλ. Κλαύθμωνος - iefimerida.gr

22η Έκθεση Βιβλίου στη πλ. Κλαύθμωνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα παζάρι βιβλίου στήθηκε για άλλη μία χρονιά από το Εμπορικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος. Για πρώτη φορά στη πλατεία Κλαυθμώνος (καθώς τόσα χρόνια έδρα του ήταν το Ζάππειο) και με πρωτοφανώς μεγάλο ωράριο λειτουργίας (από τις 11:00 μέχρι τις 22:00), η έκθεση βιβλίου άνοιξε εχθές τους υπαίθριους πάγκους της στο κοινό και θα διαρκέσει μέχρι και τις 21 Απριλίου. Η ποικιλία της έκθεσης είναι ήδη εξασφαλισμένη με τους 100 περίπου εκδότες που παίρνουν μέρος στο bazaar και 40.000 και πλέον τίτλους που μπορεί κανείς να βρει στα ράφια τους.

Η έκθεση πέρα από τον κερδοσκοπικό της χαρακτήρα φαίνεται να έχει και μία ενημερωτική προς το κοινό διάθεση. Στόχος της είναι να ενημερώσει το κοινό για την ελληνική πνευματική παραγωγή των τελευταίων χρόνων και να επαγρυπνήσει τον αναγνώστη πάνω σε θέματα που αφορούν τη ζωή στο πλανήτη εν έτη 2011. Τίτλοι που αφορούν τη σύγχρονη πυρηνική απειλή, τη δηλητηρίαση της τροφικής αλυσίδας, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τη κατασκευασμένη οικονομική κρίση, βρίθουν στα stand των εκδοτών και επιζητούν μία ανάγνωση.

Το καλύτερο για το τέλος. Κάθε βράδυ η έκθεση θα κληρώνει ένα laptop, από το Πλαίσιο, με οθόνη 15’ και εγγύηση δύο χρόνων καθώς και μία εικοσάτομη οικολογική εγκυκλοπαίδεια. Δώρα συνολικής αξίας 1.000. Στη καθημερινή κλήρωση μπορεί να πάρει μέρος καθένας με απόδειξη αγοράς από έναν εκδότη, μεγαλύτερη των 10€!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ