Καταγγελία Αλαφούζου για επηρεασμό διαιτητών - Μιλάει με ονόματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Καταγγελία Αλαφούζου για επηρεασμό διαιτητών - Μιλάει με ονόματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή με την οποία καταγγέλει τη λειτουργία συστήματος επηρεασμού της ελληνικής διαιτησίας, έστειλε στην ΕΠΟ ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σε θεσμική παρέμβαση σε σχέση με την ποινική δίωξη παραγόντων του ποδοσφαίρου που άσκησε ο Εισαγγελέας Ανδρέας Κορέας. Συγκεκριμένα αναφέρεται στη διαιτησία σε συγκεκριμένους αγώνες (Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννενα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός) και στην επιστολή του σημείωνει ότι μεταξύ των ατόμων που φέρονται κατηγορούμενοι είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και οι Μπριάκος, Δούρος από την ΚΕΔ. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ τονίζει επίσης πως ο ορισμός του Μάνταλου στο σημερινό ματς του τριφυλλιού με την Ξάνθη στα Πηγάδια είναι προκλητικός, αφού το όνομα του ρέφερι υπάρχει στις δικογραφίες για τη λειτουργία εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

Καταγγελία Αλαφούζου για επηρεασμό διαιτητών - Μιλάει με ονόματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Καταγγελία Αλαφούζου για επηρεασμό διαιτητών - Μιλάει με ονόματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Καταγγελία Αλαφούζου για επηρεασμό διαιτητών - Μιλάει με ονόματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ