Λε Πεν κατά Δήμα και ΕΕ: Ξεπερνά κάθε όριο η επέμβαση των Ευρωπαίων στην Προεδρική εκλογή - iefimerida.gr

Λε Πεν κατά Δήμα και ΕΕ: Ξεπερνά κάθε όριο η επέμβαση των Ευρωπαίων στην Προεδρική εκλογή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να καταψηφίσουν τους «υποψήφιους της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των αγορών» καλεί τους Ελληνες σε άρθρο της η ηγέτιδα του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» Μαρίν Λε Πεν, η οποία κάνει λόγο για «απαράδεκτη επέμβαση των Ευρωπαίων στην Προεδρική Εκλογή».Η Μαρίν Λε Πεν στρέφει τα πυρά της κατά της ΕΕ κατηγορώντας την ότι «ξεπέρασε μια νέα φάση στις παρεκκλίσεις της προς τον ολοκληρωτισμό, προβαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε υποδείξεις για την ψηφοφορία στην Ελλάδα».

«Δεν αποτελεί έκπληξη η υποστήριξη από την Κομισιόν του Σταύρου Δήμα, πρώην Επιτρόπου και επίσημου υποψηφίου της ελληνικής κυβέρνησης και των χρηματοπιστωτικών αγορών. Στόχος είναι να αποκλεισθεί κάθε πιθανότητα αλλαγής, ή ακόμα ουσιαστικής συζήτησης για το πόσο βάσιμες είναι οι ευρωπαϊκές πολιτικές λιτότητας» σημειώνει η Μαρίν Λε Πεν και καταδικάζει την «απερίφραστα την παρέμβαση της Κομισιόν στις εθνικές εκλογές», ενθαρρύνοντας τον ελληνικό λαό να καταδικάσει στις κάλπες τους υποψηφίους της ΕΕ και των αγορών.

«Οι Ελληνες και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί τους,καθώς και το σύνολο των λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν συμφέρον να τροφοδοτούν καθημερινά και όλο περισσότερο τον προβληματισμό και τη συζήτηση γύρω από τη λιτότητα και το ευρώ και να υπερασπίζονται ως απειλούμενο θησαυρό την εθνική τους δημοκρατία» σημειώνει η Μαρίν Λε Πεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ