Σχίσμα στη ΔΗΜΑΡ: 3 βουλευτές κατά της σύμπραξης με ΣΥΡΙΖΑ - «Καλύτερα να πάω στο χωριό μου παρά να συνεργαστώ με τη Τζάκρη και την Ραχήλ» - iefimerida.gr

Σχίσμα στη ΔΗΜΑΡ: 3 βουλευτές κατά της σύμπραξης με ΣΥΡΙΖΑ - «Καλύτερα να πάω στο χωριό μου παρά να συνεργαστώ με τη Τζάκρη και την Ραχήλ»

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχίσμα στη ΔΗΜΑΡ με αφορμή την προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ που προωθεί η ηγεσία του κόμματος, με βουλευτές να αρνούνται κατηγορηματικά αυτή την προοπτική.

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά την κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, τρείς βουλευτές εκ των δέκα, οι Νίκος Τσούκαλης, Θωμάς Ψύρρας και Νίκη Φούντα (συνυπέγραψαν το κείμενο των 8) εξέφρασαν ζωηρές αντιρρήσεις για την συμπόρευση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Προτιμώ να επιστρέψω στο χωριό μου παρά να κατέβω στις εκλογές με την Τζάκρη και την Ραχήλ» φέρεται να είπε σε έντονο ύφος ο Θ. Ψύρρας.

«Πώς μπορείτε να με πείσετε ότι η Ραχήλ Μακρή είναι προοδευτική και με αυτή θέλετε να κάνετε προοδευτική κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε από την πλευρά του και ο Νίκος Τσούκαλης.

Και κομματικά στελέχη εξέφρασαν επίσης την προβληματισμό του για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ΔΗΜΑΡ καθώς όπως παρατήρησαν τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος δεν επιτρέπουν στην Αγίου Κωνσταντίνου να θέσει αξιοπρεπείς όρους συμπόρευσης με αποτέλεσμα να «κινδυνεύουμε να γίνουμε δεκανίκι – και αυτό αν μας θέλουν στο ΣΥΡΙΖΑ» όπως επεσήμαναν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ