Οι πρώτες εικόνες του νέου Skoda Superb - iefimerida.gr

Οι πρώτες εικόνες του νέου Skoda Superb

Το καινούργιο Superb θα στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου και η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο του και δύο φωτογραφίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καινούργιο Superb θα στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου και η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο του και δύο φωτογραφίες, ενώ η ίδια περιγράφει την 3η κατά σειρά γενιά του Superb ως «το καλύτερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ».

Λογικά θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το απερχόμενο μοντέλο, προκειμένου να αποστασιοποιείται ακόμα περισσότερο από το επίσης καινούργιο Octavia, με το οποίο θα έχει αρκετά κοινά αισθητικά στοιχεία. Έτσι το μήκος του θα φτάνει τα 5 μέτρα (νυν: 4,833), ενώ τόσο οι χώροι για τους επιβάτες όσες και για τις αποσκευές θα είναι ακόμα πιο μεγάλοι από τους ήδη εξαιρετικούς τους τρέχοντος μοντέλου (πορτμπαγκάζ: 625 από 595 λίτρα).

Βάση του νέου Superb θα είναι το πλαίσιο MQB, που μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται και στο καινούργιο VW Passat, ενώ παρά την αύξηση των διαστάσεων το βάρος θα είναι μειωμένο κατά περίπου 75 κιλά. Η βασική του έκδοση θα είναι η 1.4 TSI με 125 ίππους και κορυφαία η αντίστοιχη 1.800 με 260, ενώ στους diesel θα δούμε την καινούργια 1.6 TDI με 120 άλογα και την 2.0 TDΙ με 190.

Οι πρώτες εικόνες του νέου Skoda Superb | iefimerida.gr 0
Οι πρώτες εικόνες του νέου Skoda Superb | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Skoda Superb Γενεύη έκθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ