Μια πραγματικά συγκινητική ιστορία -Πώς ένας άστεγος «άλλαξε» τη ζωή μιας φοιτήτριας

Είναι μια από αυτές τις ιστορίες που συγκινούν, στέλνουν ένα θετικό μήνυμα και δείχνουν πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή ενός ανθρώπου από το τίποτα. Γιατί σε αυτή την ιστορία η ζωή της φοιτήτριας που βοηθήθηκε από έναν άστεγο άλλαξε εντελώς, αφού απέκτησε ένα... άλλο νόημα. Ή καλύτερα ένα ιδιαίτερο στόχο.

Η νεαρή κοπέλα από το Πρέστον, περίμενε στην ουρά του μηχανήματος ανάληψης χρημάτων, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει την κάρτα της. Τότε ένας άστεγος άνδρας που βρισκόταν στο σημείο, πρόσφερε στην κοπέλα τις 3 λίρες που είχε μαζέψει, ώστε να μπορέσει να πάρει ταξί και να επιστρέψει σπίτι της ασφαλής.

Η 22χρονη φοιτήτρια, συγκινήθηκε από την κίνηση του άνδρα και αποφάσισε να μαζέψει χρήματα και να πληρώσει την προκαταβολή ενός διαμερίσματος, προκειμένου αυτός ο άνδρας να αποκτήσει μία στέγη και να μπορέσει να ψάξει για δουλειά. Ξεκίνησε έρανο και μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000 λίρες.

Επίσης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθεί να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση των αστέγων και να αυξήσει την ευαισθησία των ανθρώπων απέναντί τους. Με απλά λόγια άλλαξε η ζωή της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άστεγος προσφορά κοπέλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ