Νέο ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη: Μην ακούω το όνομα Ρουβάς, θυμώνω πολύ [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη: Μην ακούω το όνομα Ρουβάς, θυμώνω πολύ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξοργισμένη δήλωσε η Χρυσούλα Διαβάτη με την έκταση που έχει πάρει το θέμα της επίθεσης που εξαπέλυσε κατά των τραγουδιστών που παίζουν και στο θέατρο, στα Βραβεία «Κάρολος Κουν». Για ακόμα μία φορά η ηθοποιός ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, δηλώνοντας «μη με μπλέκετε, γιατί εγώ θυμώνω πάρα πολύ».

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την ηθοποιό και φυσικά τη ρώτησαν για τα θεατρικά βραβεία, κάτι το οποίο την εξόργισε.

«Μη μου αναφέρετε αυτό το όνομα (του Ρουβά), δεν το είπα ποτέ. Το λέτε συνέχεια στην τηλεόραση. Με προσβάλλετε όταν αναφέρετε έναν άνθρωπο τον οποίο δεν ξέρω και δεν ανάφερα ποτέ! Τι θέλετε και με μπλέκετε; Μη με μπλέκετε, γιατί εγώ θυμώνω πάρα πολύ! Δεν τα δέχομαι εγώ αυτά τα πράγματα! Μην προσπαθείτε να μου βάλετε παγίδες! Δεν μπορείτε να μου βάλετε εμένα παγίδες! Εγώ πενήντα χρόνια είμαι ηθοποιός. Αν δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, ξέρω εγώ και όσοι μας ακούν», είπε χαρακτηριστικά σε έντονο ύφος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ