Η παραίτηση Σαρρή, ο ΣΥΡΙΖΑ και η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Η παραίτηση Σαρρή, ο ΣΥΡΙΖΑ και η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τοπίο στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.

Και μέσα στο πλαίσιο αυτό οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μυαλό του Γιώργου Σαρρή στριφογυρίζει η ιδέα της παραίτησης από την προεδρία της ΕΠΟ. Ολα θα κριθούν από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ή όχι, μιας και ο Σαρρής σκέφτεται πολύ σοβαρά να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα υπάρχει απόφαση για Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΠΟ στο τέλος του χρόνου (30 Δεκεμβρίου) και αφού έχει γίνει γνωστό την προηγούμενη ημέρα αν θα υπάρχει αίσιο αποτέλεσμα στην ανάδειξη του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια.

Ο Σαρρής βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ και περιμένει το οριστικό αποτέλεσμα για να παραιτηθεί και να κατέβει στον πολιτικό στίβο (το πιθανότερο στη Χίο), αν και η αλήθεια είναι ότι η πορεία του στην ΕΠΟ με την αποτυχημένη διοίκηση και όσα τον κατηγορούν δεν είναι στα υπέρ του για να πείσει τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σαρρής ΕΠΟ παραίτηση ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ