Συνάντηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ - iefimerida.gr

Συνάντηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αλήθεια είναι ότι έχει σημειωθεί σημαντική καθυστέρηση στο θέμα κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κυρίως επειδή η Ένωση και η ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει βρει πολλά εμπόδια στο διάβα της για να στεγαστεί στην «Αγιά Σοφιά».

Η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με επικεφαλής τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη, έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμα του Αλέξη Αλεξίου, προσπαθεί να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα.

Και ένα από τα πολλά θέματα είναι η στέγαση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού το γυναικείο τμήμα θα βρίσκεται πλέον στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κλειστό που θέλει η ΑΕΚ και για το χάντμπολ.

Για τον λόγο αυτό συναντήθηκε σήμερα ο Ανατολιωτάκης με τον Δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι είναι θετικός σε μια τέτοια προοπτική ενώ (θεωρητικά) δήλωσε και υπέρ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή. Και αυτό διότι πολλάκις έχει αποδείξει ότι κάθε άλλο παρά υπέρ είναι... Βέβαια, όλα θα συζητηθούν με τους υπεύθυνους της ΑΕΚ τις προσεχείς ημέρες και αφού πρώτα ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά θέματα.\

Ενδεικτικό της κουβέντας, ήταν και το δελτίο Τύπου για τη συνάντηση: «Συνάντηση του Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου και του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Πάνου με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Ανατολιωτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, για θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά στα τμήματα της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. Ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα δώσει άμεσα λύση στο θέμα της στέγασης του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της Α.Ε.Κ, καθώς και ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στέγαση του τμήματος χάντμπολ της Α.Ε.Κ. Τέλος, έγινε συζήτηση για το οξύτατο πρόβλημα της στέγασης των τμημάτων της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ και ο Δήμος εξέφρασε τη διάθεση και τη βούληση να βοηθήσει στο να βρεθεί μόνιμη λύση στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ