Τιμωρία στον Χολέμπας για άσεμνη χειρονομία σε οπαδούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Τιμωρία στον Χολέμπας για άσεμνη χειρονομία σε οπαδούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο οξύθυμος χαρακτήρας του Χοσέ Χολέμπας του κοστίζει τελικά μία αγωνιστική τιμωρία, μετά απο άσεμνη χειρονομία που έκανε στους οπαδούς της Τζένοα σε πρόσφατο παιχνίδι της Ρόμα.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είχε επαναλάβει κάτι αντίστοιχο πριν λίγα χρόνια και σε αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, αν και τότε δεν είχε τιμωρηθεί από τις αρμόδιες αρχές της Super League. Aπό τις ιταλικές αρχές του Καμπιονάτο η χειρονομία του χαρακτηρίστηκε «προκλητική και προσβλητική».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ρόμα Ρούντι Γκαρσιά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο αγώνων (θα κάθεται στην εξέδρα και όχι στον πάγκο) λόγω προκλητικής συμπεριφοράς. Ο Περότι της Τζένοα τέλος δεν θα παίξει στα επόμενα τρία ματς λόγω του αντιαθλητικού μαρκαρίσματος στον Χολέμπας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομά χολεμπας χειρονομία Τζένοα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ