«Καθαρός» δηλώνει ο Ερέρα για το στημένο παιχνίδι Σαραγόσα-Λεβάντε - iefimerida.gr

«Καθαρός» δηλώνει ο Ερέρα για το στημένο παιχνίδι Σαραγόσα-Λεβάντε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ισπανία κλονίζεται από το σκάνδαλο γύρω από το στήσιμο του αγώνα Σαραγόσα-Λεβάντε τη σεζόν 2010-2011 με συνολικά 41 ανθρώπους να εμπλέκονται στην υπόθεση ωστόσο ο Αντερ Ερέρα έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη στάση του.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στην Σαραγόσα και το όνομά του βρίσκεται μέσα στη δικογραφία. Η ομάδα του εκείνο το απόγευμα επικράτησε 2-1 και έμεινε στην κατηγορία με τις φήμες να θέλουν τους παίκτες της Λεβάντε να βάζουν στα ταμεία τους συνολικά 979,000 ευρώ.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Ερέρε έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με το στήσιμο αγώνα και πως θα καταθέσει αμέσως μόλις τον καλέσει ο εισαγγελέας.

«Ούτε συμμετείχα ποτέ ούτε πρόκειται να το κάνω, σε χειραγωγημένο παιχνίδι. Με χαρά θα καταθέσω στην έρευνα γιατί έχω καθαρή τη συνείδησή μου και δεν έχω κάνει τίποτα. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, πιστεύω στο fair play εντός κι εκτός γηπέδου» ανέφερε στο status που ανέβασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ