Γκατούζο: «Θέλω να φύγω από τον ΟΦΗ αλλά δεν με αφήνουν οι οπαδοί» - iefimerida.gr

Γκατούζο: «Θέλω να φύγω από τον ΟΦΗ αλλά δεν με αφήνουν οι οπαδοί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς μετά την παραίτηση του Άλι ΜακΚόιστ ενώ δήλωσε ότι θέλει να φύγει από τον ΟΦΗ όμως δεν τον αφήνει ο κόσμος.

Ο Γκατούζο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Ρέιντζερς πριν μετακομίσει στην Σαλερνιτάνα και μετά στη Μίλαν όπου πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της DailyMail εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς και να διαδεχτεί τον ΜακΚόιστ. «Η γυναίκα μου είναι από την Σκωτία αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που θέλω να επιστρέψω στη χώρα. Η Ρέιντζερς είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με πολλές διακρίσεις και τον έχω στην καρδιά μου. Μακάρι κάποια στιγμή να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας» τόνισε ο Γκατούζο, ο οποίος μίλησε και για την κατάσταση στον ΟΦΗ «Θέλω να φύγω αλλά οι οπαδοί δεν με αφήνουν. Με θέλουν στο σύλλογό τους όμως η κατάσταση εδώ δεν είναι εύκολη».

Ο Γκατούζο είναι ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των διοικούντων τη Ρέιντζερς για τον διάδοχο του Άλι ΜακΚόιστ, ο οποίος παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζενάρο Γκατούζο ΟΦΗ Ρέιντζερς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ