Αυτή είναι η πιο τρομακτική κούκλα που έχει φτιαχτεί ποτέ [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πιο τρομακτική κούκλα που έχει φτιαχτεί ποτέ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία κούκλα χωρίς τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όχι για να πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ, αλλά για να συντροφεύει μικρά παιδιά την ώρα που κοιμούνται.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της κούκλας, επειδή οι κανόνες των Ισλαμιστών απαγορεύουν τα βράδια να υπάρχει οποιοδήποτε ξένο βλέμμα πάνω στα παιδιά -συμπεριλαμβάνοντας φωτογραφίες, αγαλματίδια ή οτιδήποτε με μάτια-, την ώρα που κοιμούνται, οδηγήθηκαν στην λύση της κούκλας χωρίς πρόσωπο. Η συγκεκριμένη κούκλα κατασκευάστηκε στην Κίνα αλλά θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία και προφανώς στοχεύοντας σε συγκεκριμένο κοινό.

Η κούκλα χωρίς πρόσωπο, δεν είναι η πρώτη που κατασκευάστηκε κατά αυτόν τον τρόπο. Έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν παρόμοιες, αλλά η συγκεκριμένη είναι πολύ καλής ποιότητος. Οι επιλογές που υπάρχουν στα παιχνίδια, για τα παιδιά των Ισλαμιστών είναι περιορισμένες. Για αυτό το λόγο οι δημιουργοί, ερευνούν κι άλλα ενδεχόμενα κατασκευής κατάλληλων παιδικών παιχνιδιών ή και βιβλίων. Η κούκλα κυκλοφορεί μόνο σε θηλυκή εκδοχή και το όνομά της είναι «Ρομέιζα»,όπως το όνομα της συντρόφου του προφήτη Μοχάμεντ.

Αυτή είναι η πιο τρομακτική κούκλα που έχει φτιαχτεί ποτέ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδικη κουκλα χωρις προσωπο Αγγλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ