Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Δήμο Πειραιά - iefimerida.gr

Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Δήμο Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις προσπάθειες αναβάθμισης του Δήμου Πειραιώς, επισήμανε ο πρόεδρος των Πειραιωτών και Δημοτικός Σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η τοποθέτησή του στο πλαίσιο της παρουσίασης του οδηγού «Προορισμός Πειραιάς»: «Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που πρέπει να την αγκαλιάσουν όλοι στον Πειραιά για να μπορέσουμε να προβάλλουμε την πόλη σε όλο τον κόσμο. Τα 2.5 εκατομμύρια τουρίστες που φτάνουν κάθε χρόνο στον Πειραιά πρέπει να ξέρουν τι είναι ο Πειραιάς, τις φυσικές του ομορφιές, που να πάνε, να περπατήσουν την πόλη.

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα πιστεύω ότι θα αλλάξει η τοπική οικονομία. Είναι κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα το πράξουμε. Σήμερα κάναμε το αυτονόητο πράξη. Πιστεύω ότι ο Πειραιάς έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και είναι ένας μοναδικός προορισμός. Αυτή η προσπάθεια πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία.

Έχουμε κάνει πολλά, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας το εξηγήσουν, δεν χρειάζεται να μιλώ εγώ για αυτό. Με τον Ολυμπιακό προσπαθούμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες του Δήμου και το έργο του Δημάρχου. Αυτό που χρειάζεται είναι να βοηθήσουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτή την προσπάθεια, σύλλογοι, επιχειρηματίες και εταιρίες για να μπορέσει και η Δημοτική Αρχή να πράξει αυτά που έχει δεσμευτεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ