Το γελοίο email του Τσάνινγκ Τέιτουμ που αποκάλυψαν οι χάκερ - iefimerida.gr

Το γελοίο email του Τσάνινγκ Τέιτουμ που αποκάλυψαν οι χάκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψευδώνυμα με τα οποία κυκλοφορούν οι σταρ, μισθοί, προσωπικά δεδομένα, αλλά και συμπεριφορές ντίβας από γνωστούς ηθοποιούς. Πολλά έβγαλαν στη... φόρα οι χάκερ που εισέβαλλαν στους υπολογιστές της Sony. Ανάμεσα σε αυτά όμως, ήταν και ένα γελοίο email.

Αποστολέας του ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο οποίος πανηγύριζε με τον τραβηγμένο τρόπο για την επιτυχία της ταινίας 22 Jump Street στην οποία έπαιζε, απευθυνόμενος στην συνπρόεδρο της εταιρείας, Ειμι Πασκάλ.

«Σε γ@@@με Ted. Δεύτεροι όλων των εποχών σκύλες. Ελάτε Jumpstreeters, έχουμε την Κέιτ Μπλάνσετ σε αυτό το box office σκύλες. Χαχαχαχα», έγραφε ο Τέιτουμ, με το «χαχα» του να περιλαμβάνει 14.553 χαρακτήρες στο email!

Ο... Ted στον οποίο αναφέρεται είναι η ταινία Ted 2, που είχε κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο το καλοκαίρι, ενώ αυτό που προκάλεσε την υστερική αντίδραση του Τέιτουμ ήταν η είδηση ότι η ταινία 22 Jump Street έκανε τη δεύτερη καλύτερη πρώτη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Οσο για την Κέιτ Μπλάνσετ, είναι αναφορά σε ένα αστείο από την ταινία. Οταν το πρωταγωνιστικό δίδυμο διαπιστώνει ότι μπορεί η έρευνά τους να σταματήσει γιατί δεν υπάρχει πρόοδος, ο Τέιτουμ λέει στο αφεντικό του «Νόμιζα ότι είχαμε την Κέιτ Μπλάνσετ μέσα στον προϋπολογισμό», ενώ έπρεπε να πει «I thought we had carte blanche» (Νόμιζα ότι είχαμε εν λευκώ την έρευνα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Τσάνινγκ Τέιτουμ χάκερ email
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ