Επεισόδιο Γλέζου-Σούλτς για τα «μάτια» του Γιούνκερ - iefimerida.gr

Επεισόδιο Γλέζου-Σούλτς για τα «μάτια» του Γιούνκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επεισόδιο μεταξύ του Μανώλη Γλέζου και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς εξελίχθηκε παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε να παρέμβει επί διαδικαστικού θέματος, πήρε τον λόγο αλλά ξεκίνησε να μιλά για την παρέμβαση Γιούνκερ στα εσωτερικά της Ελλάδος.

«Χίλιοι εκατό παιδικοί σταθμοί στην Ελλάδα, με πεντέμισι χιλιάδες παιδιά, κινδυνεύουν να πάψουν να λειτουργούν από έλλειψη εφοδίων. Αλλά αντί η Επιτροπή να ασχοληθεί με αυτό το θέμα και με πολλά παρόμοια που ταλανίζουν τους λαούς της Ευρώπης, ο Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, ως υπερεξουσιαστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρεί να βιάσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό με μια αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική επέμβαση. Με ποιο δικαίωμα επιχειρεί αυτό το βιασμό;» είπε και πρόσθεσε:

«Αν όμως τώρα έχει βοηθούς τους δύο συγκυβερνήτες στην Ελλάδα, σε λίγο δεν θα τους έχει και δεν θα μπορεί να βιάσει τον ελληνικό λαό».

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, αντέδρασε: «Δεν έχω καμία αντίρρηση, συνάδελφε Γλέζο, να κάνετε πολιτική παρέμβαση για οποιοδήποτε θέμα, αλλά αυτό το οποίο υποστηρίζετε τώρα δεν αποτελεί διαδικαστικό θέμα» είπε προς τον Μ. Γλέζο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ