Η Δούρου προσφεύγει στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το Ελληνικό - iefimerida.gr

Η Δούρου προσφεύγει στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το Ελληνικό

Φωτογραφία: ICONPRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή της με κάθε νόμιμο μέσο στην αξιοποίηση του Ελληνικού, καθώς όπως εκτιμά πρόκειται για εκποίηση, εκδηλώνει η Κουμουνδούρου.

Μέτα τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την επιτροπή κατοίκων σήμερα η Ρενα Δούρου ως Περιφερειάρχης Αττικής προσφεύγει στο ελεγκτικό ΣΥΝΕΔΡΙΟ για αναθεώρηση της σύμβασης.


Αναλυτικά η επιχειρηματολογία της Περιφέρειας:

Η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε σήμερα ενώπιον της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συμβουλίου (της Μείζονος Επταμελούς Σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου) αίτηση αναθεώρησης κατά της υπ’ αριθμ. 3800/2014 απόφασης του Στ’ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης του ΤΑΙΠΕΔ, ανακαλώντας προηγούμενη απόφαση του Ζ’ Κλιμακίου και ανοίγοντας το δρόμο της πώλησης του Ελληνικού στη μοναδική πλειοδότρια εταιρία.

Στην αίτησή της η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε συμπληρωματικά όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από το ΤΕΕ, αναφορικά με το ύψος του τιμήματος της σύμβασης, το οποίο κρίθηκε εξευτελιστικό.

Η Περιφέρεια Αττικής επαναλαμβάνει κατηγορηματικά τη βούλησή της να προασπίσει τη δημόσια περιουσία γενικά και ειδικότερα τα 40.000 τ. μ. που διαθέτει στο χώρο του Ελληνικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ