Εκλεισε ραντεβού μεσω facebook και κατέληξε στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Εκλεισε ραντεβού μεσω facebook και κατέληξε στο νοσοκομείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν έκλεινε ραντεβού με μια κοπέλα τρία χρόνια μεγαλύτερή του που είχε γνωρίσει μέσω του facebook, ο 14χρονος από τη Ροδό φανταζόταν πως θα ζούσε το ραντεβού της ζωής του. Τελικά αντί για τη συνάντηση που ονειρευόταν, βρέθηκε στο... νοσοκομείο με σπασμένη μύτη!

Ο 14χρονος είχε γνωριστεί με την 17χρονη μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν να συνομιλούν, χωρίς όμως να έχουν γνωριστεί. Όταν πέρασε λίγος καιρός, ο νεαρός ζήτησε να συναντηθούν, πράγμα που η συνομιλήτριά του αποδέχθηκε. Έτσι, έκλεισαν ραντεβού στην περιοχή του «Έλλη» χωρίς ο ανήλικος να φαντάζεται τι τον περίμενε. Μόλις πήγε στον τόπο της συνάντησης, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών που του είχαν στήσει καρτέρι και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα!

Όταν ο 14χρονος έχασε τις αισθήσεις του, οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και διηγήθηκε τι είχε προηγηθεί. Η 17χρονη με την οποία επρόκειτο να συναντηθεί εντοπίστηκε και κλήθηκε να δώσει κατάθεση σχετικά με το αν γνώριζε ή όχι τους δράστες και πώς εκείνοι πληροφορήθηκαν για το ραντεβού της με τον 14χρονο. Η δικογραφία για την υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, που αναμένεται να ασκήσει διώξεις.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ