O Κόμπι Μπράιαντ ξεπέρασε τον Τζόρνταν - 3ος σκόρερ στο ΝΒΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

O Κόμπι Μπράιαντ ξεπέρασε τον Τζόρνταν - 3ος σκόρερ στο ΝΒΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήθελε 9 πόντους κόντρα στους Τίμπεργουλβς για να περάσει στην 3η θέση των σκορερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ αφήνοντας πίσω του τον Μάικλ Τζόρνταν και τα κατάφερε!

Ο άσος των Λέικερς πέτυχε συνολικά 26 και έφτασε τους 32.310 πόντους στην καριέρα του με τον Τζόρνταν πλέον στην 4η θέση με 32.290. Ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς και μεγάλος αστέρας των Σικάγο Μπουλς έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Μπράιαντ αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του. «Συγχαίρω τον Κόμπι για αυτή την επιτυχία. Προφανώς είναι ένας σπουδαίος παίκτης, που τον διακρίνει η εργατικότητα και το πάθος για το μπάσκετ. Απόλαυσα να παρακολουθώ το παιχνίδι του να εξελίσσεται στην πορεία των χρόνων και ανυπομονώ να δω ποιο θα είναι το επόμενο επίτευγμά του» ανέφερε ο Τζόρνταν.

Η στιγμή που όλο το ΝΒΑ θαύμασε για μια ακόμη φορά τον Μπράιαντ ήρθε στα μισά της 2ης περιόδου όταν ο παίκτης των Λέικερς κέρδισε φάουλ και κλήθηκε να εκτελέσει δύο βολές. Η πρώτη ήταν εύστοχη και η δεύτερη θα τον ανέβαζε στην 3η θέση των σκόρερ. Φυσικά ευστόχησε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ