Βούλτεψη: Πρόωρες εκλογές θα θεωρηθούν πιστωτικό γεγονός - iefimerida.gr

Βούλτεψη: Πρόωρες εκλογές θα θεωρηθούν πιστωτικό γεγονός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών θα εκληφθεί από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης ως πιστωτικό γεγονός, υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε -δυστυχώς- στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο Mega η κα Βούλτεψη, επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody's για την ελληνική οικονομία.

ΠΑΣΟΚ: Απρόσεκτη έως επικίνδυνη η δήλωση Βούλτεψη

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ο γενικός γραμματέας Νίκος Ανδρουλάκης, χαρακτήρσιε τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου «απρόσεκτη έως επικίνδυνη».

«Η κα Βούλτεψη μπορεί να λέει ότι θέλει, ως Κυβερνητική Εκπρόσωπος, όμως, η δήλωση αυτή είναι από απρόσεκτη έως επικίνδυνη και καλό θα ήταν το επόμενο διάστημα να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι είναι μία περίοδος σημαντική για τη χώρα και πρέπει σε αυτή την περίοδο όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ