Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 8 Δεκεμβρίου συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από την ημέρα που η μουσική έχασε ένα από τα πιο λαμπερά της τέκνα, καθώς, ο Τζον Λένον έπεφτε νεκρός από τις τέσσερις σφαίρες που του έριξε ο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν.

Ο άνθρωπος που επηρέασε όσο λίγοι την πορεία της μουσικής και τραγουδούσε και διαδήλωνε για την ειρήνη στον κόσμο έχανε τη ζωή του πιο βίαιο τρόπο την ώρα που δίπλα του η γυναίκα του Γιόκο Ονο ούρλιαζε και οι δεκάδες συγκεντρωμένοι παρακολουθούσαν σαστισμένοι.

Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

(Ο Τζον Λένον υπογράφει ένα αυτόγραφο στον Τσάπμαν, λίγη ώρα πριν εκείνος τον πυροβολήσει πισώπλατα)

Ο Μαρκ Τσάπμαν δεν αρνήθηκε ποτέ τη δολοφονία και συνεχίζει να εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, ωστόσο, σε αυτή την τραγική ιστορία υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο του οποίου την εκδοχή δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ.

Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο λόγος για την Γκλόρια Χιρόκο Τσάπμαν, η οποία παντρεύτηκε τον δολοφόνο του Λένον 18 μήνες περίπου πριν εκείνος πατήσει τη σκανδάλη.

Μιλώντας στην Dailymail, η Γκλόρια Τσάπμαν περιγράφει τη ζωή της με τον Μαρκ Τσάπμαν, η οποία περιορίζεται στις επισκέψεις της στη φυλακή, και εξηγεί τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η σύζυγος του πιο διάσημου (μαζί με τον Τσάρλς Μάνσον) δολοφόνου αναφέρει πως πέρασε μαζί με τον Τσάπμαν 44 ώρες σε ένα τροχόσπιτο μαγειρεύοντας πίσας, βλέποντς Τροχό της Τύχης και κάνοντας σεξ, πιστεύει ότι ο σύζυγός της και ο Τζον Λένον θα επανενωθούν στον παράδεισο και εκτιμά ότι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ θα τα βρει με τον δολοφόνο.

Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

(Πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο πρώην Beatle)

Για τη δολοφονία σημειώνει ότι δεν ήταν τυχαία, αλλά έγινε μετά από μελέτη και υποστηρίζει ότι ο άντρας της έχει μετανιώσει για την πράξη. «Αν έλεγε κάτι ο Μαρκ θα ήταν συγγνώμη που προκάλεσε τόσο πόνο» αναφέρει η Τσάπμαν και συνεχίζει «Ο Τζον ήταν ένας καλός άνθρωπος, αλλά ο Μαρκ δεν το σκέφτηκε αυτό εκείνη την ημέρα, έβαλε πάνω από όλα τον εαυτό του. Τον σκότωσε γιατί πίστευε ότι πίσω από τη λάμψη της φήμης υπήρχε μια κακοφημία που δεν μπορούσε να αντισταθεί».

Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 4

(Οι δύο τραγικές γυναικείες φιγούρες της υπόθεσης - Η Γιόκο και η Γκλόρια)

Η 63χρονη Γκλόρια αναφέρει στην Dailymail ότι η σύζυγός της κάνει τρεις δουλειές στη φυλακή, ενώ, ονειρεύεται να περπατήσει και πάλι στην παραλία της Χαβάης όπου της έκανε πρόταση γάμου. Η ίδια δηλώνει αφοσιωμένη στον σύζυγό της και ποζάρει μαζί του στη φυλακή, ενώ, σημειώνει «Είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Στις επισκέψεις μου, φέρνω φαγητό και σπιτική πίτσα και βλέπουμε τροχό της τύχης. Μερικές φορές βλέπουμε τους κρατουμένους να παίζουν μπέιζμπολ ενώ καμιά φορά συζητάμε και για τον Τζον».

Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Μάλιστα, η Γκλόρια σημειώνει ότι ο Τσάπμαν δεν ακούει πια Beatles, αλλά προσεύχεται για την Γιόκο και όσους πονάνε. Δηλώνει, τέλος, ότι ο σύζυγός της έχει βρει τον δρόμο του Θεού και πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την κακή του φήμη για να φέρει περισσότερο κόσμο κοντά στον Θεό.

Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η ζωή μου με τον δολοφόνο του Λένον – Η σύζυγος του Μαρκ Τσάπμαν σπάει τη σιωπή της [εικόνες] | iefimerida.gr 8

( Ολες οι αλλαγές του Μαρκ Τσάπμαν εντός της φυλακής)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ