Πρώτη απώλεια βαθμών για ΑΕΚ - Στο 0-0 με Ερμιονίδα - iefimerida.gr

Πρώτη απώλεια βαθμών για ΑΕΚ - Στο 0-0 με Ερμιονίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η ΑΕΚ και περιορίστηκε στην ισοπαλία 0-0 με την Ερμιονίδα εκτός έδρας. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το απόλυτο σερί νικών πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση.

Η Ενωση δυσκολεύτηκε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι και αποτέλεσμα της καλής τακτικής των γηπεδούχων ήταν να επιτρέψουν μόλις μια ευκαιρία στους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο. Την σπατάλησε ο Μπρέσεβιτς ενώ στο 26ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την ΑΕΚ όταν αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Μπαρμπόσα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της, έγινε πιο πιεστική όμως ούτε η είσοδος του Ζόριτς κατάφερε να της δώσει το κάτι παραπάνω. Στο τέλος Πλάτέλλας και Μάνταλος είχαν δύο καλές στιγμές με τους γηπεδούχους όμως να πανηγυρίζουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις
Ερμιονίδα: Πονηρός, Μουσταφίδης, Όμο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολοκας, Σβόγιτς (52’ λ.τ. Ταπέ), Βλαχόπουλος (87’ Τούντοβιτς), Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Σαντιάγκο (75’ Στάικος)
ΑΕΚ: Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γεωργέας (87’ Φαγέ), Κορδέρο, Ανάκογλου (62’ Ζόριτς), Μπαρμπόσα (21’ λ.τ. Αραβίδης), Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ερμιονίδα Football League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ