Ο Ντένις Μπέργκαμπ ψηφίστηκε ο καλύτερος Ολλανδός της 25ετίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ντένις Μπέργκαμπ ψηφίστηκε ο καλύτερος Ολλανδός της 25ετίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τεχνική του φανταστική, το άγγιγμά του με την μπάλα μαγικό. Ο Ντένις Μπέργκαμπ ψηφίστηκε ο καλύτερος Ολλανδός ποδοσφαιριστής των τελευταίων 25 ετών στην χώρα του και θα αποκτήσει πλέον το δικό του άγαλμα στην Ολλανδία.

Ο Μπέργκαμπ μαζί με τους Ρόναλντ Κούμαν, Φρανκ ντε Μπερ, Φιλίπ Κοκού και Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ ήταν αυτοί που έφτασαν στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του καλύτερου Ολλανδού παίκτη της τελευταίας 25ετίας. Η ψήφος του κόσμου ήταν η καθοριστική και ανέδειξε νικητή τον 45χρονο, ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα με τον Άγιαξ και Άρσεναλ αλλά και φυσικά με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Ολοι τους ήταν υπέροχοι ποδοσφαιριστές. Ο Μπέργκαμπ πάντα είχε στο μυαλό του από που θα περάσει την μπάλα. Ήταν ο μάστερ της ασίστ. Ολοι οι Ολλανδοί φίλαθλοι απόλαυσαν πολλά από τα παιχνίδια του. Μπήκε δίκαια στο Hall of Fame» δήλωσε ο πρόεδρος της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Μίκαελ φαν Πράαγκ.

Ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο, γκολ στην καριέρα του Μπέργκαμπ είναι αναμφίβολα αυτό που σημείωσε απέναντι στην Αργεντινή στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998, δίνοντας την πρόκριση στην Ολλανδία στο τελευταίο λεπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ