Δραματική έκκληση του πατέρα της 28χρονης που σκοτώθηκε στην καραμπόλα: 3 ημέρες την έχουν σε ψυγείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Δραματική έκκληση του πατέρα της 28χρονης που σκοτώθηκε στην καραμπόλα: 3 ημέρες την έχουν σε ψυγείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν περάσει σχεδόν τρεις ημέρες από την μοιραία καραμπόλα στο Σχηματάρι που στοίχισε τη ζωή στην 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου, όμως, όπως καταγγέλλει ο πατέρας της, η σορός της βρίσκεται ακόμα στο νεκροτομείο και αναμένεται να γίνει η νεκροτομή.

Ο πατέρας της ζήτησε παρέμβαση από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και εξήγησε, γιατί το άψυχο σώμα της Ιωάννας βρίσκεται ακόμα στο ψυγείο και δεν έχει γίνει νεκροτομή.

«Είχα ένα παιδί μορφωμένο και κοινωνικό, ένα εξαίρετο παιδί. Δύο μέρες τώρα δεν λειτουργούμε. και μας λένε ότι δεν γινόταν νεκροτομή, γιατί έλειπε ο νεκροτόμος. Έλεος. Δεν μας σέβονται στη ζωή μας, δεν μας σέβονται και στον θάνατο. Το κορίτσι έχει τρεις μέρες τώρα σε ένα ψυγείο μέσα»

Αμεση ήταν ωστόσο η παρέμβαση του Προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη στην ίδια εκπομπή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα γίνει η νεκροτομή άμεσα: «Σήμερα θα γίνει νεκροτομή, ημέρα Κυριακή. Πείτε μου σε ποιο κράτος του κόσμου θα λειτουργούσε το νεκροτομείο. Από ανθρώπους που όλη την εβδομάδα βλέπουν νεκρούς και ασχολούνται με νεκρούς. Δεν πρέπει κι αυτοί οι άνθρωποι, μία ημέρα να ξεκουραστούν; Αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους παρακαλώ να έρθουν σήμερα Κυριακή, αισθάνονται τελείως θιγόμενοι»

Ο κ Γιαννακόπουλος, από την πλευρά του, ευχαριστώντας τον προϊστάμενο για την παρέμβαση πρόσθεσε: «Δεν λύνεται έτσι το θέμα με παρεμβάσεις. Αν δηλαδή δεν παρενέβαινε, θα περιμέναμε μέχρι την Τρίτη . Δεν λύνουμε προβλήματα εδώ, θα θρηνήσουμε δυστυχώς κι άλλα παιδιά»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ