Ετσι κατάφεραν οι τρομοκράτες και ξέφυγαν κάτω από τη μύτη της ΕΛ.ΑΣ. μετά την επίθεση με τα καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Ετσι κατάφεραν οι τρομοκράτες και ξέφυγαν κάτω από τη μύτη της ΕΛ.ΑΣ. μετά την επίθεση με τα καλάσνικοφ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΝΙΚΟΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονος ήταν ο προβληματισμός των αστυνομικών Αρχών για το πώς οι δράστες της επίθεσης με τα καλάσνικοφ στην οικεία του Γερμανού πρέσβη πριν από έναν χρόνο, αλλά και στην Ισραηλινή πρεσβεία τα ξημερώματα της Παρασκευής διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega το βράδυ του Σαββάτου, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πέρυσι τα μέλη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, που είχε αναλάβει την ευθύνη, είχαν διαφύγει από την οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι με σκουρόχρωμο όχημα στο οποίο είχε τοποθετηθεί φάρος.

Οπως εκτιμούν στην ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μια σχεδιασμένη επίθεση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, καθώς ένα όχημα με φάρο σε μια περιοχή όπου πριν από λίγα λεπτά είχε σημειωθεί ένοπλη επίθεση, θεωρείται πως ανήκει είτε σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης (security) είτε στην Αστυνομία. Ετσι, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν θα σταματήσει κανείς για έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση στην οικεία του Γερμανού πρέσβη είναι τα ίδια με αυτά της επίθεσης στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Απομένει, λοιπόν, να αποδειχθεί αν οι δράστες διέφυγαν απαρατήρητοι με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ