Φρίκη: 13χρονη βρήκε τον χαμένο πατέρα της μέσω facebook και την βίαζε επί 6 μήνες - iefimerida.gr

Φρίκη: 13χρονη βρήκε τον χαμένο πατέρα της μέσω facebook και την βίαζε επί 6 μήνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μαθήτρια μόλις 13 ετών ανακάλυψε τον για καιρό χαμένο πατέρα της μέσω Facebook. Η χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ: Την βίαζε επί έξι μήνες, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στο δικαστήριο.

Ο εφιάλτης της 13χρονης από το Γιόρκσάιρ της Βρετανίας, σύμφωνα με την Dailymail, ξεκίνησε όταν μέσω φίλων της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψε τον πατέρα της, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος πολύ καιρό. Την προσκάλεσε να ζήσει μαζί του και η μητέρα της συμφώνησε με το αίτημα του πατέρα.

Ο 41χρονος πατέρας αρχικά κοιμόταν στον καναπέ, έως ότου χώρισε από τη σύντροφό του και έστρεψε την προσοχή του στην ανήλικη κόρη του.

Μια μέρα ενώ έτριβε την πλάτη της, τη φίλησε και της είπε ότι θα μπορούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι και να πάει εκείνος στον καναπέ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πήγε στο κρεβάτι και άρχισε να κάνει σεξ με την κόρη του. Εκείνη δεν αντιστάθηκε επειδή ήταν ο πατέρας της. «Μόλις τον είχα γνωρίσει και έτσι δεν αντέδρασα» είπε στο δικαστήριο.

Η έφηβη, που είναι σήμερα 18 ετών, αποκάλυψε τι είχε συμβεί σε μια κοινωνική λειτουργό και πέρυσι πήγε στην αστυνομία.
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση από τον δικαστή Σίμον Λώουερ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ