Mε σφραγίδα Σισέ η πρώτη γκέλα της Μίλαν [video] - iefimerida.gr

Mε σφραγίδα Σισέ η πρώτη γκέλα της Μίλαν [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σισέ άνοιξε λογαριασμό στο Campionato, η Λάτσιο προηγήθηκε με 2-0 νωρίς στο «Σαν Σίρο», ισοφαρίστηκε... επίσης νωρίς σε 2-2 από τη Μίλαν αλλά τελικά έφυγε με την ισοπαλία!

Το ματς στο «Σαν Σίρο» άρχισε με την Μίλαν να απειλεί στο 8', όταν ο Ιμπραΐμοβιτς με τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Ακουιλάνι, που δεν κατάφερε να σκοράρει... Κι αφού οι Ροσονέρι δεν έκαναν το 1-0, ήρθε το 0-1 στο 12' για τη Λάτσιο, με τον Κλόζε. Ο Γερμανός με υπέροχη ενέργεια κατέβασε την μπάλα και απέφυγε πάνω στην κίνηση τον Νέστα, πλασάροντας σωστά τον Αμπιάτι πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Serie A!

Οι Λατσιάλι ήλεγχαν την κατάσταση και αφού απείλησαν στο 17' με τους Σισέ, Κλόζε και είδαν την Μίλαν να κάνει αναγκαστική αλλαγή στο 17' με τον Φαν Μπόμελ αντί του Γκατούζο, έφτασαν στο 0-2 στο 21' με τον Σισέ! Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού με τρομερή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάουρι από δεξιά άφησε άγαλμα τον Αμπιάτι και φάνηκε να βάζει τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη της Λάτσιο.

Αν το πίστεψαν αυτό και οι παίκτες του Εντι Ρέγια έκαναν λάθος, καθώς η Μίλαν ισορρόπησε γρήγορα την κατάσταση. Στο 29' ο Ακουιλάνι έβγαλε υπέροχη μπαλιά για τον Κασάνο κι αυτός γύρισε για τον «Ιμπρα», που σε κενή εστία έγραψε το 1-2. Η ψυχολογία είχε αλλάξει και στο 33' ήρθε το 2-2 για τους Ροσονέρι με κεφαλιά (!) του Κασάνο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακουιλάνι. πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Σισέ καμπιονάτο Μίλαν Λάτσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ