Το νέο Audi RS3 είναι το πιο δυνατό και γρήγορο hot hatch - iefimerida.gr

Το νέο Audi RS3 είναι το πιο δυνατό και γρήγορο hot hatch

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι χτες το πιο δυνατό hot hatch ήταν η Mercedes A45 AMG με τους 360 ίππους που αποδίδει ο τετρακύλινδρος κινητήρας της των 2.000 κυβικών. Σήμερα στο θρόνο ανέβηκε το καινούργιο Audi RS3, που υπερθεματίζει με 367 άλογα. Εδώ ο κινητήρας είναι ο 5κύλινδρος των 2.500 κυβικών της μάρκας, η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο S-Tronic 7 σχέσεων, ενώ το 0-100 έρχεται σε μόλις 4,1 δεύτερα. Όσο για την τελική αν ο οδηγός το επιθυμεί μπορεί να φτάσει τα 280, αν όχι περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250.

Οπτικά το νέο RS3 ξεχωρίζει από τα Α3 από τις μεγάλες εισαγωγές αέρα μπροστά, τις 8πίστονες δαγκάνες στα φρένα, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης και τις 19άρες ζάντες, ενώ διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό του, προκειμένου να τονιστεί ο σπορ χαρακτήρας του.

Το Audi RS3 θα παρουσιαστεί επίσημα το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, ενώ οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν προς το καλοκαίρι.

Το νέο Audi RS3 είναι το πιο δυνατό και γρήγορο hot hatch | iefimerida.gr 0
Το νέο Audi RS3 είναι το πιο δυνατό και γρήγορο hot hatch | iefimerida.gr 1
Το νέο Audi RS3 είναι το πιο δυνατό και γρήγορο hot hatch | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi RS3 Mercedes A45 AMG μοντέλο hot hatch
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ