Εκτακτη συνέντευξη Tύπου για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις δίνει ο ΣΕΤΕ - iefimerida.gr

Εκτακτη συνέντευξη Tύπου για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις δίνει ο ΣΕΤΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μέγεθος όχι μόνο του προβληματισμού αλλά των σοβαρών ανησυχιών που έχει ο τουριστικός κλάδος για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φανερώνει ανακοίνωση του ΣΕΤΕ πως την Τρίτη θα δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου.

Αντι για την καθιερωμένη συνάντηση για το νέο έτος, ο ΣΕΤΕ ανακοίνωσε πως την Τρίτη θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου. Γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, δίνοντας το στίγμα που ξεπερνά το ζήτημα του ΦΠΑ και αφορά στη συνολική εικόνα: «Ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 Συνέντευξη Τύπου παρουσία των Μελών ΔΣ του ΣΕΤΕ, των Επίτιμων Προέδρων του Συνδέσμου καθώς και των Προέδρων των πανελλήνιων κλαδικών ενώσεων – μελών, με θέμα τις πιθανές καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας και στον τουρισμό της από την έκρυθμη πολιτική κατάσταση και τους τρόπους αντίδρασης.
Η καθιερωμένη συνάντησή μας για ανταλλαγή απόψεων και ευχών, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.»

Θυμίζουμε πως στις αρχές της εβδομάδας -και πριν αποφασίσει η κυβέρνηση να κινήσει τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας- ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί με εκπροσώπους του ΣΕΤΕ και είχε εκφράσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ