Εξαλλος ο Λιάγκας: Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι -Ανεγκέφαλοι έκαναν σκουπίδι το επάγγελμά μας [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Λιάγκας: Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι -Ανεγκέφαλοι έκαναν σκουπίδι το επάγγελμά μας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο που έπαιξε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαδάκη προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος μίλησε για άθλιο μ@λ@κ@ δημοσιογράφο, απείλησε με μηνύσεις και συγκρούστηκε και με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά.


Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση που έγινε στον Γιώργο Παπαδάκη για το πώς θα του φαινόταν αν τον διαδεχόταν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού ο Γιώργος Λιάγκας.
«Δίκαια ο κόσμος βγαίνει και λέει αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι. Δυστυχώς, κάποια παιδάκια ανεγκέφαλα έχουν καταντήσει το επάγγελμά μας σκουπίδι! Ντρέπομαι να λέω ότι είμαι δημοσιογράφος. Καλά έκανε και βγήκε και είπε ο Μικρούτσικος ότι το πρόβλημα στη δημοσιογραφία είναι ότι είναι αμόρφωτοι. Την προκαλώ τη συνάδελφο -αν και δεν κάνω εγώ την ίδια δουλειά με αυτή- να βρει δήλωση που έχω πει εγώ ότι θέλω να τον αντικαταστήσω. Μιλάμε για αλητεία!», είπε εκνευρισμένος.

Και πρόσθεσε: «Έγραψε ένας άλλος μ@λ@κ@ς πριν από ένα μήνα ότι εγώ πήγα στα στελέχη του ΑΝΤ1 και αυτοπροτάθηκα ότι όταν φύγει ο Παπαδάκης είπα να πάρω τη θέση του. Προκαλώ όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 να πουν αν εγώ έκανα τέτοια κουβέντα εσωτερικά. Έδωσα τόπο στην οργή τότε γιατί αυτός που το έγραψε είναι άθλιος. Επειδή είναι στα όρια του μηνύσιμου όλα αυτά, προκαλώ και την άθλια κοπελίτσα να βρει τέτοια δήλωσή μου. Δεν ντρέπονται λίγο οι αλήτες;! Άι στο δι@ολο πια!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ