Το γκολ που δεν μέτρησε ποτέ - Απίστευτη αδικία στο Γιουρόπα Λιγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Το γκολ που δεν μέτρησε ποτέ - Απίστευτη αδικία στο Γιουρόπα Λιγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι η πρώτη δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ίσως δεν είναι ούτε ανάμεσα στις πρώτες 50. Είχε μια μοναδική ευκαιρία να στείλει για πρώτη φορά στην ιστορία του, ομάδα σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκού θεσμού. Ωστόσο το κανονικότατο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ίντερ, δεν μέτρησε ποτέ!

Η Καραμπάγκ πάλευε για την πρόκρισή της στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου υποδέχτηκε την Ιντερ, η οποία ούσα αδιάφορη αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν με τη 2η ομάδα. Το ματς κυλούσε στο 0-0 με την Κάραμπαγκ να θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί εις βάρος της Ντιεπρ, που την ίδια ώρα υποδεχόταν την Σ.Ετιέν.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τζορτζ σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, ξεγέλασε τον γκολκίπερ και κατέληξε στα δίχτυα της Ίντερ. Οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, οι φιλοξενούμενοι τα έβαλαν με την τύχη τους και ο διαιτητής ξεκίνησε για τη σέντρα. Ξαφνικά όμως είδε τη σημαία του βοηθού του σηκωμένη. Σάστισε για λίγο και αναγκάστηκε να καταλογίσει οφσάιντ. Μόνο που αυτό το ανακάλυψε μόνο ο βοηθός, στερώντας από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν μια ιστορική νίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καραμπαγκ Ίντερ Γιουρόπα Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ