Σοκ στη Βραζιλία: Σκότωνε για ευχαρίστηση – Δολοφόνησε 42 άτομα μέσα σε 10 χρόνια - iefimerida.gr

Σοκ στη Βραζιλία: Σκότωνε για ευχαρίστηση – Δολοφόνησε 42 άτομα μέσα σε 10 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για μια από τις πιο σοκαριστικές εγκληματικές υποθέσεις που έχουν συμβεί ποτέ. Ο Χοσέ ντας Γκάτσας, ένας ψυχοπαθής Βραζιλιάνος δολοφόνος, αφού συνελήφθη δήλωσε πως σκότωνε απλά για ευχαρίστηση.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσα σε μια δεκαετία σκότωσε 42 ανθρώπους και δεν δίστασε να δηλώσει ευθέως πως ήθελε απλώς να ανεβάσει την αδρεναλίνη του. Παράλληλα, ανέφερε πως σε αρκετές περιπτώσεις ενεργούσε και ως πληρωμένος φονιάς.

Από τα 42 θύματα του αδίστακτου δολοφόνου, οι 39 ήταν γυναίκες. Ανάμεσα σε όλες τις ανατριχιαστικές του δηλώσεις, δεν παρέλειψε να δικαιολογήσει και αυτό το φαινόμενο. Οπως παραδέχτηκε, προτιμούσε να σκοτώνει λευκές γυναίκες, τις οποίες συνήθως έπνιγε.

«Περίμενα μια ευκαιρία να τρυπώσω μέσα στα σπίτια και να σκοτώσω» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Χοσέ ντας Γκράτσας, προσθέτοντας ότι συχνά παρακολουθούσε τα θύματά του επί μήνες πριν κάνει την κίνησή του. «Όταν δεν το έκανα με κυρίευε άγχος και τότε έβγαινα για κυνήγι και για άλλα θύματα», πρόσθεσε.

Η πρώτες επαφές του ψυχοπαθή Βραζιλιάνο με το έγκλημα ξεκίνησαν στην ηλικία των 15 ετών, όταν και άρχισε να κλέβει τσάντες από γυναίκες. Το πρώτο του θύμα, ήταν μόλις 17 ετών, ενώ πρόσθεσε ότι η γυναίκα του γνώριζε για τις δολοφονίες που είχε διαπράξει.

Οι ειδικοί από την πλευρά τους πιστεύουν ότι ο 26χρονος είναι πιθανότατα ψυχοπαθής που απλώς απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας και προειδοποιούν ότι οι ισχυρισμοί του πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά. Η αστυνομία, ωστόσο, δείχνει να έχει πειστεί από την ομολογία του συνδυάζοντας τα όσα είπε ο Γκράτσας με περιπτώσεις φόνων που έγιναν κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ