Αποκαλύψεις-σοκ Ελληνα ηθοποιού: Οταν πέθανε ο πατέρας μου έκοψα μια τούφα από τα μαλλιά του - iefimerida.gr

Αποκαλύψεις-σοκ Ελληνα ηθοποιού: Οταν πέθανε ο πατέρας μου έκοψα μια τούφα από τα μαλλιά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ένα βίντεο διάρκειας μόλις ενός λεπτού, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατάφερε να... συγκλονίσει με τις δηλώσεις του. Ποια είναι η περίεργη συνήθεια του Ελληνα ηθοποιού;

Η ερώτηση που του έγινε ήταν απλή και κλασική. Οταν ο Ελληνας ηθοποιός κλήθηκε να αποκαλύψει κάτι που ως τώρα κρατούσε κρυφό, κάποιο «βίτσιο» του, κανείς δεν φανταζόταν την... εντυπωσιακή εξέλιξη της συζήτησης.

Αφού παραδέχτηκε πως από μικρός είχε μανία να «κρατάει» στοιχεία του παρελθόντος, αποκάλυψε πως προτού πεθάνει ο πατέρας του, φρόντισε να απαθανατίσει τις τελευταίες του στιγμές ηχογραφώντας τον επιθανάτιο ρόγχο του. Εκτός αυτού όμως, έκοψε και μια τούφα από τα μαλλιά του, την οποία κρατά μέχρι και σήμερα.

«Με αυτόν τον τρόπο μπορώ και κρατάω κάτι από τους δικούς μου, γιατί έτσι έχω την ενέργεια τους μέσα στο σπίτι μου» δήλωσε στην συνέχεια ο Ελληνας ηθοποιός, ο οποίος παραδέχτηκε πως έχει πράξει αντίστοιχα και μετά τον θάνατο της προγιαγιάς του, όταν επίσης της έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά.

Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αφού είχε φέρει μαζί του ένα μικρό κομμάτι από τα μαλλιά της αγαπημένης του προγιαγιάς, το οποίο παρουσίασε στην εκπομπή. Τελειώνοντας τις αποκαλύψεις του, παραδέχτηκε πως μικρός συνήθιζε να παίζει με τα φέρετρα, αφού η προγιαγιά του είχε γραφείο κηδειών.

Δείτε τις συνταραχτικές αποκαλύψεις του Ελληνα ηθοποιού:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ