Τατσόπουλος: Εστω και την 12η ώρα, στις 28 Δεκεμβρίου να υπάρξει συμφωνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Εστω και την 12η ώρα, στις 28 Δεκεμβρίου να υπάρξει συμφωνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το σενάριο να υπάρξει πρόταση εθνικής συνεννόησης της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Βήμα FM» σχολίασε ο κ.Τατσόπουλος χαρακτηριστικά «Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πως κάτω από άλλες συνθήκες, θα ψήφιζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άσχετο αν εγώ βγήκα με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέω ότι και από την πλευρά της Κεντροδεξιάς και από την πλευρά της Κεντροαριστεράς υπάρχουν πολλές αξιόλογες περιπτώσεις και άνθρωποι αξιοπρεπέστατοι που μπορούν να είναι πολύ καλοί Πρόεδροι, και άλλωστε μιλάμε για ένα αξίωμα που έχει μόνο τυπική λειτουργία στην Ελλάδα και δεν έχει αξία πια, γιατί δεν έχει αρμοδιότητες. Μπορώ λοιπόν κοντά στο όνομα του Δήμα να πω άλλα 50 ονόματα Κεντροδεξιούς και άλλα 50 Κεντροαριστερούς. Δεν είναι αργά, όμως, έστω και τώρα, έστω και τη 12η ώρα, στις 28 Δεκεμβρίου, να υπάρξει πρόταση εθνικής συνεννόησης που να την ψηφίσει και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από τους φασίστες, και μ' αυτή την πρόταση να πάμε σε πρόωρες εκλογές μέσα στο 2015. Αν αλλάξει το κλίμα και τα βρουν οι δύο μεγάλοι, που είναι και οι υπεύθυνοι, γιατί το να παίζουμε πλάκα ότι κάθε φορά φταίει ο Πήλιος Γούσης ή ο Εφιάλτης και τα κομματάκια τα αθώα είναι συντεταγμένα, αλλά οι άλλοι απέναντι έχουν ατομική επιλογή. Ε, δεν θα συμμετάσχω σ' αυτό το πράγμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ