Σταύρος Δήμας: Προέρχομαι από τον χώρο του Κέντρου – Εκανα απεργία πείνας μαζί με τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη - iefimerida.gr

Σταύρος Δήμας: Προέρχομαι από τον χώρο του Κέντρου – Εκανα απεργία πείνας μαζί με τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις σχέσεις του με τον χώρο του Κέντρου και εκείνον της Αριστεράς αναφέρθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Μιλώντας στην παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Νίκου Γερακάρη, ο κ. Δήμας ανέφερε ότι στα φοιτητικά του χρόνια ανήκε στον ανεξάρτητο χώρο του κέντρου, ενώ, μίλησε και για τον αείμνηστο Μιχάλη Παπαγιαννάκη.

«Είμασταν συμφοιτητές με το Νίκο τον Γερακάρη αλλά δεν αληθεύει ότι είμαστε της ίδιας ηλικίας. Χαίρομαι που βλέπω πάρα πολλούς παλιούς συμφοιτητές, συνδικαλιζόμαστε από τότε. Ο Γιάννης ο Τζανετάκος ήταν σε αυτό που λέγαμε τότε Ενωση Κέντρου, ο Γιάννης ο Παπαγιαννάκης ήταν τότε στην ΕΔΑ, με τον οποίο είχαμε κάνει τότε απεργία πείνας. Και με τον οποίο συμπλεύσαμε μετά στα θέματα Περιβάλλοντος. Εγώ ήμουν σε ένα ανεξάρτητο στο χώρο του κέντρου για όσους δεν γνωρίζουν» σημείωσε ο υποψήφιος διάδοχος του Κάρολου Παπούλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ