Δημαράς και Αβραμίδης δεν ψηφίζουν τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Δημαράς και Αβραμίδης δεν ψηφίζουν τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή τους να μην ψηφίσουν σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες την πρόταση της κυβέρνησης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας γνωστοποίησαν σήμερα ο Γιάννης Δημαράς και ο Γαβριήλ Αβραμίδης.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα στην Εκτελεστική Γραμματεία του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών και γνωστοποιήθηκε από τον πρόεδρό του με ανάρτησή του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης εξελέγησαν βουλευτές με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές του 2012.

Παρατίθεται η ανάρτηση του Γιάννη Δημαρά:

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών προκειμένου να συζητήσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τη στάση του κόμματος ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι ο Πρόεδρος Γιάννης Δημαράς (Βουλευτής Β’ Αθήνας) και ο Γαβριήλ Αβραμίδης (Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης), δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες.

Δημαράς και Αβραμίδης δεν ψηφίζουν τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ