Το νέο Mini John Cooper Works έχει 231 άλογα - iefimerida.gr

Το νέο Mini John Cooper Works έχει 231 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του 2015 η Mini θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο John Cooper Works, που με 231 ίπους από τον τετρακύλινδρο turbo κινητήρα του των 2.000 κυβικών είναι ότι πιο δυνατό στην ιστορία της μέχρι τώρα. Και ότι πιο γρήγορο, μιας και το 0-100 ολοκληρώνεται σε 6,1 δεύτερα και η τελική του προσεγγίζει τα 250, την ίδια στιγμή που η κατανάλωσή του είναι 5,7 λίτρα.

O καινούργιος τετρακύλινδρος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με επιπλέον χρέωση με αυτόματο Steptronic με paddles στο τιμόνι, ενώ το όλο πακέτο ολοκληρώνει ένα μπλοκέ διαφορικό και μια πιο σφιχτή ανάρτηση. Φυσικά υπάρχουν και οπτικές διαφοροποιήσεις από τα πιο απλά μοντέλα, με πιο σημαντικές τις επιπλέον εισαγωγές αέρα στο εμπρός προφυλακτήρα, τους προβολείς LED, τα καινούργια μαρσπιέ, και τον πίσω προφυλακτήρα με το διαχύτη και την κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης. Αντίστοιχα στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα.

Το νέο Mini John Cooper Works έχει 231 άλογα | iefimerida.gr 0
Το νέο Mini John Cooper Works έχει 231 άλογα | iefimerida.gr 1
Το νέο Mini John Cooper Works έχει 231 άλογα | iefimerida.gr 2
Το νέο Mini John Cooper Works έχει 231 άλογα | iefimerida.gr 3
Το νέο Mini John Cooper Works έχει 231 άλογα | iefimerida.gr 4
Το νέο Mini John Cooper Works έχει 231 άλογα | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ