Το κέρατο έφερε τον χωρισμό -Αυτός είναι ο εφοπλιστής, νέος αγαπημένος της Ελένης Φουρέιρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κέρατο έφερε τον χωρισμό -Αυτός είναι ο εφοπλιστής, νέος αγαπημένος της Ελένης Φουρέιρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες περί χωρισμού της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά. Και όχι μόνο, καθώς οργιάζουν και οι φήμες για τα αίτια του χωρισμού. Ποια είναι αυτά; Η απιστία. Τώρα από ποιον.... είναι ένα ερώτημα...

Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς χώρισαν πριν από 20 ημέρες και, σύμφωνα με την εκπομπή «Με το καλημέρα», ο λόγος ήταν το τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους.

Η Ελένη Φουρέιρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, το τελευταίο διάστημα βγαίνει με γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, που έχει την Kefalonian Lines, τον Σπυράγγελο Λυκούδη, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τους έχουν δει να διασκεδάζουν στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίνο.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι παπαράτσι τους εντόπισαν εκεί και παραλίγο να δημιουργηθεί επεισόδιο ανάμεσά τους. Ακόμη, φήμες λένε πως η τραγουδίστρια και ο Σπυράγγελος Λυκούδης πέρασαν ένα τριήμερο στην εξοχική κατοικία που διατηρεί ο εφοπλιστής στην Κεφαλονιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο νεαρός εφοπλιστής μπήκε στη ζωή της τραγουδίστριας αφού είχε χωρίσει με τον Γιώργο Σαμαρά λόγω απόστασης (αφού μένει πλέον στην Αγγλία), αλλά και λόγω απιστίας του ποδοσφαιριστή...

Η αλήθεια για τα αίτια του χωρισμού του γνωστού ζευγαριού βρίσκεται μπερδεμένη κάπου σε όλα αυτά...

Το κέρατο έφερε τον χωρισμό -Αυτός είναι ο εφοπλιστής, νέος αγαπημένος της Ελένης Φουρέιρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το κέρατο έφερε τον χωρισμό -Αυτός είναι ο εφοπλιστής, νέος αγαπημένος της Ελένης Φουρέιρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ