Νεανικό δέρμα για πάντα: Τα καλύτερα αντιγηραντικά μυστικά

Το δέρμα είναι ο καθρέφτης της υγείας και της ομορφιάς μας γι' αυτό είναι σημαντικό να το φροντίζουμε. Εντάσσοντας μερικές απλές συνήθειες στην καθημερινότητα μας, μπορούμε να διατηρήσουμε το πρόσωπό μας νεανικό και λαμπερό για περισσότερο.

Καθαρισμός
Καθαρίζετε συχνά το πρόσωπο σας, επιλέγοντας το σωστό καθαριστικό ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας και ξεπλύνετε με κρύο νερό, γιατί το ζεστό νερό μπορεί να εξαλείψει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας σας.

Ενυδάτωση
Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ελαφριά, ενυδατική καθημερινά. Αν όμως έχετε ξηρό δέρμα, μπορεί να χρειαστεί να βάλετε ενυδατική κρέμα αρκετές φορές μέσα στην ημέρα

Αντηλιακό
Απαραίτητο χειμώνα – καλοκαίρι. Το δέρμα σας και κυρίως το πρόσωπο σας χρειάζεται προστασία από τον ήλιο, ακόμα κι όταν δεν τον βλέπετε, αφού οι ακτίνες του μπορούν να περάσουν μέσα από τα σύννεφα και τα παράθυρα, ώστε να είστε πάντα εκτεθειμένες.

Απολέπιση
Μπορείτε να διώξετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, με μια μαλακή πετσέτα ή με μια βούρτσα, τρίβοντας πάντα απαλά. Αν έχετε λιπαρό δέρμα, κάντε 2-3 φορές την εβδομάδα, ενώ αν το δέρμα σας είναι ξηρό, κάντε μία φορά την εβδομάδα.

Διατροφή
Η υγεία του οργανισμού αντανακλάται στο δέρμα. Πρόσφατες μελέτες επισημαίνουν ό,τι οι θρεπτικές ουσίες και οι βιταμίνες C και Ε μπορούν να βελτιώσουν και να προστατεύσουν την όψη της επιδερμίδας σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δέρμα νεανικό σώμα ομορφιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ