Ο Μιχελογιαννάκης απαντά για το «βρόμικο» παξιμάδι - iefimerida.gr

Ο Μιχελογιαννάκης απαντά για το «βρόμικο» παξιμάδι

Ο Μιχελογιαννάκης απαντά για το «βρόμικο» παξιμάδι (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κακόπιστους χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης όσους υποστηρίζουν ότι έτρωγε κρυφά... παξιμάδια στο Σύνταγμα, κάνοντας λόγο για κακοήθη δημοσιεύματα.

«Κάποιοι κακόπιστοι μίλησαν για παξιμάδι που έτρωγα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του και επικαλείται τους απεργούς πείνας δίπλα στους οποίους κοιμάται. «Ας έρθουν να ρωτήσουν τους 650 Σύρους. Χτες το βράδυ που κρύωνα, ξύπνησα με κουβέρτα από δύο ζακετάκια παιδιών 7 ετών που με είχαν σκεπάσει και προτίμησαν να κρυώνουν αυτά, παρά να κρυώνω εγώ, που αν ήμουν ξύπνιος, εγώ θα έβγαζα το σακάκι μου για να τα σκεπάσω», υποστηρίζει ο βουλευτής, που συμπαραστέκεται με απεργία πείνας στους Σύρους πρόσφυγες.

Και σημειώνει: «Αυτή είναι η απάντησή μου στα βρόμικα μυαλά που χρησιμοποιούν τα βρόμικα παξιμάδια, δηλαδή το ψέμα και την αλητεία, για να μειώσουν αυτόν τον υπέροχο αγώνα όλων μας».

Οσο για τα -επίσης κακοήθη, κατά τον Μιχελογιαννάκη- δημοσιεύματα ότι «δήθεν προτάσσω τον Σύρο, σε σχέση με την ανθρωποκτόνα πολιτική στον Έλληνα», απαντά ότι «η συριακή λύση, δηλαδή ο σεβασμός στον άνθρωπο και η αντιμετώπιση της εξαθλίωσης του Έλληνα, είναι το ίδιο πράγμα».

Υπενθυμίζει επίσης στην ανακοίνωσή του ότι βρίσκεται στην πέμπτη μέρα απεργίας πείνας, εξηγώντας τους λόγους που την ξεκίνησε:

  • Τα δύο μνημόνια σε ένα πακέτο, της Τρόικας.
  • Η συνεκμετάλλευση με τον Νταβούτογλου της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.
  • Ο μέχρι σήμερα επικείμενος θάνατος ενός νέου ανθρώπου, του Νίκου Ρωμανού.
  • Οι Σύριοι πολιτικοί πρόσφυγες, οι οποίοι σέβονται το ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να τους δεχτεί, μιας και έχει 1,5 εκατ. ανέργους, αλλά προσπαθούν, ξεπερνώντας τα δικά μας ζητούμενα: Αναθεώρηση Δουβλίνου 3, αναθεώρηση συνθήκης Σένγκεν, αναθεώρηση του συμφώνου μετανάστευσης, σεβασμός της Ευρώπης ότι η Ελλάδα είναι σύνορο της.

Ζητά λοιπόν «αμέσως, όλοι, να πάνε σε τόπο με τροφή, θέρμανση, ύδρευση και γιατρό» και να «τοποθετηθούν άτομα στο υπουργείο με στόχο να μπορέσουν να χορηγούνται 50-100 άσυλα την ημέρα, ώστε γρήγορα να εξυπηρετήσουμε τη φυγή των ανθρώπων πριν θρηνήσουμε θύματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ