Καμμένος: Θα αλλάξει ο Δήμας στην τρίτη ψηφοφορία – Πιέζουν βουλευτές με αυτό το επιχείρημα - iefimerida.gr

Καμμένος: Θα αλλάξει ο Δήμας στην τρίτη ψηφοφορία – Πιέζουν βουλευτές με αυτό το επιχείρημα

(Nick Paleologos / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σενάριο της αλλαγής του υποψηφίου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα μεταξύ δεύτερης και τρίτης ψηφοφορίας, υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ισχυρίστηκε δε, ότι «ασκούνται πιέσεις σε βουλευτές με αυτό το επιχείρημα» αν και εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές από το κόμμα του στις τρεις εκλογικές διαδικασίες για την προεδρική εκλογή.

Ο Π. Καμμένος κατά την κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα προκηρυχθούν εθνικές εκλογές ενώ χαρακτήρισε «ομολογία ήττας» την επιλογή Δήμα.

«Είναι ξεκάθαρο πια ότι η χώρα πάει σε εκλογές. Ο κ. Σαμαράς επέλεξε τον υπουργό της κυβέρνησης Παπαδήμου και αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Σταύρο Δήμα υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Είναι μια ομολογία ήττας. Είναι ομολογία ήττας, παρότι κινήθηκε, όπως ο κ. Σαμαράς γνωρίζει καλά να κινείται από την εποχή Συμπιλίδη, με προσπάθειες αποστασίας, με εκβιασμούς, με πιέσεις σε βουλευτές», είπε ο κ. Καμμένος, και πρόσθεσε ότι «τελικά δεν θα μπορέσει να συλλέξει τους 180 βουλευτές, όπου πολλούς εξ αυτών υποτίμησε αποκαλώντας τους 'μαξιλάρια'» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Π. Καμμένος, όρισε ως επικεφαλής για τον προεκλογικό αγώνα τον γιατρό Θανάση Παπαχριστόπουλο και για την επιλογή των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ