Νέες καταγγελίες Καμμένου: Μας εκβιάζουν για να ψηφίσουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Νέες καταγγελίες Καμμένου: Μας εκβιάζουν για να ψηφίσουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προχώρησε σε νέες καταγγελίες για εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας των βουλευτών του προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κι εκείνος τέτοιες πιέσεις. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ραδιοφωνικό σταθμό Real έκανε λόγο για πιέσεις «από επιχειρηματίες, από φίλους εντός ή εκτός εισαγωγικών. Από παράγοντες».

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ασκούνται «πιέσεις προς ανεξάρτητους βουλευτές και όχι μόνο, με πολλά μέσα, τα οποία είναι και παράνομα και εκτός της δημοκρατικής λογικής, είναι εκτός του Συντάγματος. Πιέσεις που είτε έχουν να κάνουν με εκβιασμούς, είτε με προσφορές, είτε, πάντως, με τρόπους, που δεν είναι ούτε νόμιμοι, ούτε αποδεκτοί από μία δημοκρατική χώρα».

Μάλιστα, τόνισε πως έχει δεχτεί κι εκείνος τέτοιες πιέσεις. «Έχω δεχθεί πάρα πολλές πιέσεις. Και δέχομαι καθημερινώς πιέσεις. Με προσφορές απίστευτες. "Βρείτε τα και θα δεις τι θα έχεις", ας πούμε. Δεν πρόκειται, όμως, εμείς να γονατίσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ