Οκτώ συν ένας βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν υπέρ Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Οκτώ συν ένας βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν υπέρ Κασιδιάρη

Φωτογραφία: ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρση της βουλευτικής ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση με την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας που είχε με Τάκη Μπαλτάκου αποφάσισε η Βουλή.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το «όχι» και ένα παρών 8 βουλευτών των ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα εκτός από τους 10 βουλευτές της Χρυσής Αυγής που στήριξαν τον Ηλία Κασιδιάρη, οκτώ βουλευτές του Πάνου Καμμένου ψήφισαν όχι στην άρση ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή της ΧΑ. Πρόκειται για τους:

  1. Κώστας Δαμαβολίτης
  2. Μαρίνα Χρυσοβελόνη
  3. Γιάννης Δημαράς
  4. Μαρίνος Ουζουνίδης
  5. Τέρρενς Κουΐκ
  6. Παύλος Χαϊκάλης
  7. Μαρία Κόλλια
  8. Σταυρούλα Ξουλίδου

Παρών ψήφισε ο Γαβριήλ Αβραμίδης, ενώ 219 ήταν τα «ναι»

Ποιοι ψήφισαν και υπέρ των Παναγιώταρου, Μπαρμπαρούση και Μπούκουρα

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ όμως δεν περιορίστηκαν στο «όχι» για την άρση της ασυλίας Κασιδιάρη, αφού οι κκ. Δημαράς, Δαμαπολίτης και Χαϊκάλης έδωσαν αρνητική ψήφο για την άρση ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και του ανεξάρτητου βουλευτή, πρώην χρυσαυγίτη, Στάθη Μπούκουρα για τους πυροβολισμούς στην κηδεία του χουντικού Ντερτιλή. Επίσης για την ίδια ψηφοφορία παρών ψήφισαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Κουΐκ, Χρυσοβελόνη και Ουζουνίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Κασιδιάρης άρση ασυλίας Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ