ΠΑΣΟΚ: Οι πρωτοβουλίες μας για τον Ρωμανό απέδωσαν - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Οι πρωτοβουλίες μας για τον Ρωμανό απέδωσαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι πρωτοβουλίες της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Νίκου Ρωμανού, όπως αναπτύχθηκαν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της συζήτησης της σχετικής τροπολογίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης απέδωσαν αποτέλεσμα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «μετά από διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις που ακολούθησαν, κατέστη δυνατό με κριτήριο την υπέρτατη αξία της ανθρώπινης ζωής και το δικαίωμα στη μόρφωση για όλους, να διαμορφωθεί μια αποδεκτή από το σύνολο της Εθνικής Αντιπροσωπείας ρύθμιση». Σημειώνει επίσης ότι «η ρύθμιση αυτή δίνει τη δυνατότητα, υπερβαίνοντας τα σημερινά δικονομικά εμπόδια, σε κρατουμένους ή υποδίκους να λαμβάνουν άδεια με ηλεκτρονική επιτήρηση για παρακολούθηση των μαθημάτων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ στα οποία έχουν εισαχθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Ρωμανός τροπολογία Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ